تناسب اندام و تغذیه

آموزش درست کردن پیتزای میوه

پیتزای میوه

پیتزای میوه

مواد لازم خمير پيتزاي ميوه:

كره نرم شده١١٥ گرم.

آرد ٢٣٠ گرم.

آرد نشاسته ذرت يك و يك دوم ق  چ.

تخم مرغ يك عدد.

شكر ١٥٠ گرم.

بكينگ پودر يك ق چ.

نمك يك چهارم ق چ.

وانيل يك ق چ

مواد لازم براي رويه پيتزا:    ميوه با رنگهاي مختلف.    پنير لبنه.      بريلوي بيرنگ

: كره نرم شده را با شكر در ظرف ميريزيم

حدود ٥ دقيقه ميزنيم تا صاف و يكدست بشه.    بعد تخم مرغ و وانيل را اضافه ميكنيم (وانيل را مستقيم روي زرده بريزيد)

مواد خشك( آرد سفيد، آرد ذرت، نمك، بكبنگ پودر ) را الك ميكنيم و به مواد قبلي اضافه ميكنيم

نكته: مواد خشك را با ليسك به مواد قبلي اضافه كنيد، خيلي هم نزنيد درحد خمير شدن كافيه

خميرتون را توي كيسه بذاريد وزن كنيد و به مدت يكساعت در يخچال بذاريد

بعداز يكساعت ، خمير را از يخچال بيرون بياريد، نصف كنيد(يعني اين مواد، اندازه ٢ تا پيتزاي نسبتا بزرگ ميده) روي سطح كارتون آرد بپاشيد.    نصف خمير را باز كنيد

كف قالب پيتزا تون را چرب و آرد پاشي كنيد.     با وردنه كوچيك كه آردپاشي كرديم. خمير را توي قالب  پیتزا باز كنيد

با چاقو لبه خمير را كات كنيد. خمیر اصلا نبايد لبه داشته باشد

قطر خميرتون ٣ ميليمتر باشه، روي سطح خميرتون ب…

خمير را روي ظرف سرو تون بذاريد.     با پالت فلزي ، پنير خامه اي كه گذاشتين به دماي محيط رسيده، روي خمير بماليد فقط بهتره كه به لبه هاي خمير ، پنير نزنيد

شروع كنيد به تزيين به سليقه خودتون، با ميوه يا آجيل شور…..فقط طوري ديزاين كنيد كه موقع برش، همه ميوه ها و آجيل ها به همه ي برش ها برسه

٣-٤ ق غ ژله بريلو را با كمي آب داغ حل ميكنيم يا توي مايكروفر به مدت ٣٠ ثانيه گرم ميكنيم خيلي داغ نباشه فقط رقيق بشه

با قلم مو كاملا بريلو را روي سطح ميوه ها ميماليم… فقط بايد كاملا با بريلو پوشش بدين تا ميوه ها پلاسيده و اكسيده نشه…..و همچنين باعث براق شدن خوشمزه تَر شدن و زيبايي كارتون بشه

اينم نتيجه زحمتتون، البته من ٢ تا گل طبيعي از گلدونم چيدم و مركز پيتزا گذاشتم

پروانه ابراهیمی تبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *