تناسب اندام و تغذیه

آموزش پخت خورش بامیه لبنانی

1 1 scaled

خورش بامیه لبنانی:

مواد لازم برای ۵ نفر

گوشت مغز ران گوسفند (۳۵۰گرم)

پیاز یکعدد بزرگ

بامیه ۵۰۰ گرم

نمک ،فلفل سیاه ، زردچوبه، کاری به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی ۲ ق غ سرخالی

گشنیز یک دسته کوچک

تمبر هندی یک بسته

 

طرزتهیه

پیاز را نگینی خرد کنید

کمی تفت دهید تا سبک شود

گوشت را از قبل  به تکه های کوچک (قیمه ای) خرد کنید و به پیاز اضافه کنید

خوب تفت دهید فلفل زردچوبه کاری را هم اضافه کنید و تفت دهید رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و تفت دهید

۲ لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه بدین گوشت بپزد

بامیه هارا جداگانه تفت بدهید

گشنیز را خرد کرده و شسته و به بامیه اضافه کنید و خوب تفت بدهید

وقتی گوشت پخت، بامیه را به آن اضافه میکنیم

تمبر هندی را در نصف لیوان آبجوش حل کنید از صافی رد کنید و با نمک به خورش اضافه کنید و اجازه بدهید خورش جا بیفتد

نکته:

💚اگر از کاری قرمز استفاده کنید خیلی بهتره

میتونید از سس تمبرهندی استفاده کنید 💚

💚مدت پخت بامیه خیلی کوتاه هست حدود ۱۵ دقیقه چون بیشتر باشه له میشه و ظاهر خورش تون زیبا نمیشه

💚این خورش حتما باید تند باشه ولی اگر دوست ندارید میتونید کمتر فلفل بزنید

نوش جان

بامیه1

پروانه ابراهیمی تبار

مدرس غذای ملل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *